Skicka choklad

Choklad är kärlek. Choklad är passion. Choklad är glädje. Och choklad är såklart riktigt, riktigt gott. Om choklad är bättre än sex är en diskussion som vi på allahjartansdagpresent.com inte vill gå in på. Det är såklart en smaksak och kanske i viss mån även beror på din partner.

Om du vill skicka choklad som alla hjärtans dag present direkt till din älskling är det inga problem eftersom du enkelt kan beställa och skicka choklad via nätet, till exempel via chokladbudet.se. Där hittar du massor av förstklassig choklad som är förpackad i riktigt fina chokladaskar, även i riktigt romantiska askar som passar perfekt till alla hjärtans dag. Och chokladen då? Ja, här finns det hur mycket som helst att välja på. Här finns ljus, mörk och vit choklad i en mängd olika smaker och fyllningar, till exempel bourbonchoklad, hallonfondant, kaffefudge, chokladtryffel, cognacstryffel, valnötsmarsipan samt en massa andra lite mer konventionella chokladsorter.

Så skickar du choklad via nätet

Besök ett chokladbud på nätet och välj och vraka bland chokladen. När du har shoppat klart går du till kassan där du kan lägga till ett kort med ett personligt meddelande (någon romantiskt såklart om det handlar om en alla hjärtans dag present), en fin träros och/eller biobiljetter. Så fungerar det i alla fall på chokladbudet.se som är nätets kanske bästa chokladbud.

Fyll sedan i din partners adress och betala med ditt bankkort, via direktbetalning eller faktura. När det här är klart kommer chokladen snarast att skickas iväg via post till din älskling. Tänk bara på att beställa chokladen senast kl. 15.00 dagen innan alla hjärtans dag om du vill att den ska komma fram i tid.