För honom

Även om du normalt inte tycker att det är svårt att köpa presenter till din pojkvän är det kanske inte alltid är så lätt att veta vad som passar bra som just alla hjärtans dag present. Alla hjärtans dag är ju en alldeles speciell dag då man ska ge bort något som betyder något, inte bara köpa vilken pryl som helst. Här ska du därför få några tips på bra alla hjärtans dag presenter som kan passa bra för honom.

Romantik för er båda

Det är aldrig fel att tänka på sig själv också när det handlar om alla hjärtans dag presenter. Om du köper några riktigt snygga och sexiga underkläder till dig själv som du har på dig den 14:e februari så är det lika mycket en present till honom som garanterat kommer att uppskattas.  Eller varför inte slå in dig själv i en Naughty Knot och själv vara presenten?

Annars funkar ett kärlekssällskapsspel (till exempel Naughty Nights) alldeles utmärkt, något som kryddar sexlivet och får romantiken att blomma. En burk med kärlekspiller som innehåller små lappar fina kärleksförklaringar eller en rosenbädd att strö ut på sängen är inte heller helt fel.

Kläder

Några trendiga märkeskalsonger, en snygg skjorta eller ett par riktigt schyssta skor brukar också gillas. Det här är extra bra presenter om din pojkväns garderob behöver pimpas lite. Även ett snyggt halsband är inte så dumt.

Upplevelser för två

Om du vill göra något romantiskt med din pojkvän kan det vara en bra idé att köpa en upplevelsepresent istället. Bra presenttips på sådana alla hjärtans dag presenter är en luftballongfärd, en middagskryssning, en champagneprovning eller en lyxweekend på ett romantiskt hotell.