Presenttips alla hjärtans dag

Skillnaden mellan en allahjärtansdagpresent och en vanlig present är att en allahjärtansdagpresent nästan alltid är romantisk och utrycker känslor. Det finns de som ger bort allahjärtansdagpresenter som inte är så fullt romantiska, men oftast tillsammans med en romantisk present. Här ska vi exempel på några utmärkta allahjärtansdagpresenter som är mer eller mindre romantiska.

Blommor och choklad. Blommor och choklad funkar alltid som alla hjärtans dag present. Det kanske låter lite uttjatat, men det är det inte. Det är inte mycket som slår en fantastisk blombukett eller ett par riktigt stora, snygga, dyra rosor som levereras direkt till dörren med ett blommogram. Och choklad uppskattas alltid. Det finns hur exklusiv och god choklad som helst som kommer i riktigt snygga förpackningar. Du kan även skicka chokladen med ett chokladbud om du vill.

Smycken. Både killar och tjejer kan ge fina smycken till varandra i allahjärtansdagpresent. Om du är kille finns det massor av fina smycken som du kan ge i allahjärtansdagpresent till din flickvän: halsband, armband, ankelkedjor eller ett par fina örhängen. Ni tjejer kan till exempel ge ett snyggt halsband eller en klackring till era pojkvänner.

Upplevelsepresenter. En romantisk middag, en teaterkväll med middag, en luftballongfärd eller en vinprovning är alla utmärkta allahjärtansdagpresenter. Du kan annars ge bort en upplevelse som du själv inte deltar i. Om du har en sportig eller actiontokig partner kan du ge bort en fallskärmshoppning, en sportbilstur, bungyjump eller en isklättring i alla hjärtans dag present. Många tjejer brukar uppskatta en SPA-behandling, manikyr, pedikyr, en ansiktskur eller en makeup- och färganalyskurs.