Handla på nätet

Så gör du. Det är mycket enkelt att handa presenter på nätet. Du surfar in på en presentbutik på nätet och när du har hittat en bra allahjärtansdagpresent klickar du på lägg i varukrogen och shoppar vidare. När du shoppat klart klickar du på gå till kassan. Där fyller du i den adress du vill att allahjärtansdag presenterna ska skickas till, antingen till dig själv så att du kan ge dem till din partner personligen eller direkt till din partner om du av någon anledning inte kan träffa din partner på alla hjärtans dag eller för överraskningseffektens skull.

Betalning. När du ska betala brukar det finnas flera betalningsmetoder att välja på. Vanligast är betalning med kontokort, per faktura, via direktbetalning eller med delbetalning. Ibland kan man betala med e-plånbok och postförskott.

Fraktavgift. Den vanligaste fraktavgiften brukar ligga på 39 kronor och ibland är det fri frakt, åtminstone om du handlar en lite större summa.

Leveranstid. När man handlar presenter på nätet brukar det gå undan, i normala fall får man sina varor redan nästa dag om man beställer på dagen. Leveranstiden brukar aldrig vara länge än 1 – 3 dagar.

Fördelar

Billigt. Eftersom det är mycket billigare att handla presenter på nätet kan du köpa desto finare allahjärtansdagpresent till din partner. Du kan naturligtvis spara pengar också, men det vill du väl inte göra när det handlar om din älskling, eller hur?

Stort utbud. När du handlar allahjärtansdag presenter på nätet får du ett mycket större utbud än i de vanliga butikerna vilket ökar oddsen för att du hittar något som verkligen passar.

Överraskningseffekt. Visst känns det bra att ge något personligen till sin partner, men ibland kan det vara kul att skicka en present, det brukar upplevas som något alldeles speciellt. Eller varför inte ge något till henne personligen och skicka en allahjärtansdag present som hamnar i din partners brevlåda?