Presenttips för henne

Att köpa en allahjärtansdagpresent till flickvännen, sambon eller hustrun är kanske inte alltid så lätt, framförallt inte om ni varit tillsammans i många år och du redan har gett henne allt du kan tänka dig.  Därför tänkte vi på allahjartansdagpresent.com nu ge dig några fina presenttips som kan passa för henne på alla hjärtans dag.

Tvålar, krämer och badoljor

”I don’t see anything in here a woman would want”, sa Cheldon Cooper i den sanslöst roliga komediserien Big Bang Theory när han klev in i en skönhetsbutik som var full med duschtvålar, väldoftande krämer och aromatiska badoljor när han skulle köpa en present till en kvinna. Alla skrattade såklart eftersom alla förstod att det här var precis vad en kvinna ville ha, så varför inte ge bort en härligt doftande kräm eller en bodyspray, till exempel från Victoria’s Secret, på alla hjärtans dag?

Chokladfontän

Choklad har vi redan skrivit lite om under generella presenttips, men det tål att upprepas eftersom nästa alla kvinnor fullkomligen älskar choklad! Om du vill ge henne choklad men tycker att det är lite uttjatat kan du alltid ge bort en chokladfontän som hon garanterat kommer att jubla över. Chokladfontänen kommer förmodligen även ge er många romantiska stunder tillsammans då ni njuter av chokladdoppade jordgubbar och en flaska champagne.

Romantisk upplevelse

En upplevelsepresent är alltid uppskattad, framförallt om det är en upplevelse ni kan göra tillsammans. Ni kan till exempel hyra en hel relaxavdelning där privat jacuzzi, spa-produkter, badtofflor, handduk, badrock och skrubbvantar ingår. Ni bjuds även på färsk juice och ett fruktfat med färska frukter. Om ni vill får ni gärna ta med er en flaska vin att dela på. Snacka om romantiskt!